Login
Winkelwagen 0

Winkelwagen

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verlanglijstje 0

Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens wij, zijnde Van Erp Timmerwerken - Deurenmontage van u verzamelen via onze interactie met u en hoe wij met die gegevens omgaan.

Waarin voorziet deze privacy- en cookieverklaring?
Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op persoonsgegevens van klanten en gebruikers die worden verzameld door ons in verband met de producten en diensten, die wij al dan niet via derden, aanbieden. Hieronder vallen zowel gegevens die offline worden verzameld via de klantenservice, maar ook gegevens die online, bijvoorbeeld via onze website, worden verzameld.

Hoe verzamelen wij persoonsgegevens?
Een aantal van deze gegevens, zoals onder andere naam, adres, telefoon en e-mailadres, geeft u rechtstreeks aan ons door doordat u een contact- of een ander formulier invult, een offerte aanvraagt, zaken bij ons bestelt, zich abonneert op een nieuwsbrief, met ons mailt, chat of belt.
Een ander deel van de gegevens verkrijgen wij door vast te leggen hoe u met onze websites omgaat. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van functionele/analytische cookies, trackingcookies en analytische tools, zoals Google Analytics en Hotjar, welke tools op een privacy-vriendelijke manier zijn ingesteld. Met trackingcookies worden ook IP-adres en websitebezoek verwerkt.

Het gebruik van cookies
De cookies plaatsen wij om uw voorkeuren en instellingen op te slaan alsmede het functioneren van de website te verbeteren en analyses van de activiteiten op de websites uit te voeren.
Van trackingcookies wordt uitsluitend gebruik gemaakt na daartoe van u ondubbelzinnig toestemming te hebben verkregen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.
Hieronder de verschillende cookies:

Uw privacy
Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of eruit ophalen, meestal in de vorm van cookies. Deze informatie kan over u zijn, over uw voorkeuren of over uw apparaat en kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de website naar verwachting werkt. De informatie identificeert u niet direct, maar het zorgt ervoor dat u een beter op u toegesneden ervaring van de website heeft. U kunt ervoor kiezen om sommige soorten cookies te blokkeren. Klik op de verschillende categorieën voor meer informatie en om de standaardinstellingen te wijzigen. Bedenkt u echter wel dat als u sommige soorten cookies blokkeert, uw ervaring van de website en de diensten die we aanbieden wellicht negatief wordt beïnvloed.

Strikt noodzakelijke cookies zijn altijd actief

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet in onze systemen worden uitgeschakeld. Ze worden meestal alleen ingesteld naar aanleiding van een respons van uw kant waarmee u een dienst aanvraagt, zoals het instellen van uw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van een formulier. U kunt uw browser instellen om deze cookies te blokkeren of om u voor deze cookies te waarschuwen, maar sommige delen van de website werken dan wellicht niet.

Prestatiecookies actief
Deze cookies stellen ons in staat bezoekers en hun herkomst te tellen zodat we de prestatie van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons inzicht te krijgen in welke pagina’s het meest en minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de gehele site bewegen. Alle informatie die deze cookies verzamelen is geaggregeerd en daarom anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten wij niet wanneer u onze site heeft bezocht.

Functionele cookies
Deze cookies zijn bedoeld om extra functionaliteit en betere personalisering, zoals video’s en live chat, aan te kunnen bieden. Ze worden door ons ingesteld óf door een externe aanbieder wiens diensten we aan onze pagina’s hebben toegevoegd. Als u deze cookies niet toestaat zullen enkele of meerdere van deze functies wellicht niet juist functioneren.


Doelgerichte cookies
Deze cookies worden door onze adverteerders op onze website ingesteld. Ze worden wellicht door die bedrijven gebruikt om een profiel van uw interesses samen te stellen en u relevante advertenties op andere websites te tonen. Ze werken door uw unieke browser en apparaat te identificeren. Als u deze cookies niet toestaat, zult u op allerlei websites minder van onze op u gerichte advertenties zien.

 

Hoe gebruiken wij uw persoonsgegevens?
Wij gebruiken deze gegevens voor onze bedrijfsvoering en om u te voorzien van de producten die wij produceren. We gebruiken de gegevens om aan u te leveren, met u te communiceren en u te factureren.
Wij gebruiken de gegevens ook om onze producten, onze websites en configuratoren te verbeteren, voor websitestatistieken, het gebruik van social media, marktanalyse en verbetering van de navigatie op de website en om u gericht advertenties te tonen.

Daarnaast gebruiken wij de gegevens voor direct marketingdoeleinden en om u nieuwsbrieven te versturen. U kunt tegen de marketingdoeleinden bezwaar maken, welk bezwaar kosteloos binnen vier weken zal worden geëffectueerd.

Grondslag voor het gebruik van de persoonsgegevens
De gegevensverwerking is gebaseerd op de grondslag dat zij noodzakelijk is voor het aangaan en uitvoeren van een overeenkomst of daarvoor toestemming is verleend of noodzakelijk is voor de behartiging van het gerechtvaardigd belang van ons, te weten direct marketing.

Verstrekken van persoonsgegevens aan derde partijen
Wij delen de gegevens niet met groepsvennootschappen, dealers, leveranciers, bouwmarkten.
Wij delen de door middel van de trackingcookies verkregen gegevens met advertentienetwerken Google en Bing en social media zoals Facebook.

Welke bewaartermijnen zijn van toepassing?
We bewaren uw gegevens twee jaar vanaf uw laatste contact met ons, zoals de datum van uw laatste aankoop of telefonisch contact, tenzij door de wet een langere of kortere bewaartermijn wordt vereist.
De bewaartermijn van de gegevens die we door middel van cookies verzamelen en die onder meer gebruikt worden voor het tonen van relevante aanbiedingen en advertenties bedraagt zes maanden.

Wat zijn uw rechten ten aanzien van de door onze verwerkte persoonsgegevens?
Hieronder leest u wat u aan ons kan vragen met betrekking tot uw persoonsgegevens. De wet bepaalt of wij aan uw vraag kunnen meewerken. U moet er daarom rekening mee houden dat wij u niet altijd kunnen helpen.
U kunt ons het volgende vragen:

- Informatie over de verwerkingen van de persoonsgegevens
- Inzage van eigen persoonsgegevens;
- Verbetering van persoonsgegevens als deze niet kloppen
- Verwijderen van persoonsgegevens en het recht om vergeten te worden;
- Beperking van de verwerking van persoonsgegevens;
- Verzet tegen de verwerking van persoonsgegevens;
- Overdracht van persoonsgegevens, en
- Niet onderworpen te worden aan een geautomatiseerde besluitvorming.

U kunt uw vraag stellen door een e-mail te sturen aan info@deurenmontageservice.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Om ons te helpen met het verwerken van uw verzoek, dient u ons uw volledige voor- en achternaam en contactgegevens te vertrekken.

Heeft u vragen of klachten?
Voor algemene vragen of klachten in verband met deze privacy – en cookieverklaring kunt u een e-mail sturen aan info@deurenmontageservice.nl
Daarnaast heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging in onze privacy- en cookieverklaring
Wij kunnen deze privacy- en cookieverklaring van tijd tot tijd wijzigen door de bijgewerkte versie op onze websites te plaatsen, waarbij dan expliciet de datum van de bijgewerkte versie wordt vermeld.
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deurenmontage Service maakt gebruik van cookies op deze website. Meer informatie vind u onderaan op deze pagina onder privacy- en cookieverklaring.
Algemene Voorwaarden Keurmerk Kwaliteitsvakman | Copyright © Van Erp Timmerwerken - Deurenmontage 2017-2019 | Prijswijzigingen, druk en zetfouten voorbehouden